Call us today for enquiry: +60103711691

4 petua membeli kabinet untuk bilik mandi! 💡4 petua membeli kabinet untuk bilik mandi! 💡

Apabila memilih kabinet tandas atau bilik mandi, ia telah menjadi perkara yang “stress” bagi sesetengah orang. Ini kerana, tandas dan bilik mandi adalah tempat yang mempunyai kelembapan paling tinggi di dalam rumah, jika kabinet disimpan dalam persekitaran lembap untuk jangka masa yang lama, ia akan mula tumbuh lumut, atau berbau hapak! Lagi2 bagi material yang mengandungi mikotoksin, ia akan membahayakan kesihatan kita! 😨😱

Jadi, bagaimana kita dapat membeli kabinet bilik mandi yang menggabungkan fungsi seperti mencuci, penyimpanan dan hiasan? 🔍

Di sini kami kongsikan empat petua untuk rujukan anda:

💡 Petua 1: Kualiti Jenama 🏷️
Semasa membeli kabinet, cubalah membeli produk yang telah menerima banyak ulasan pelanggan sebenar, bukan hanya untuk memastikan kualitinya, tetapi juga perkhidmatan selepas pembelian juga dijaga.

💡 Petua 2: Memenuhi Gaya Rumah 🛋️
Dapatkan kabinet bilik mandi yang sesuai dengan gaya kediaman supaya style dan citarasa sama secara keseluruhannya.

💡 Petua 3: Kalis Air Adalah Yang Paling Penting 💦
Memandangkan tandas atau bilik mandi di rumah akan bersentuhan dengan air, kita haruslah mempertimbangkan dan menggunakan bahan yang mempunyai tahap ketahanan kelembaban yang lebih tinggi. Sekiranya fungsi kalis air tidak baik, maka kabinet tidak akan tahan lama.

💡 Petua 4: Masalah Yang Mempengaruhi Kesihatan 👨‍⚕️
Sekiranya anda menggunakan kabinet berkualiti rendah, ia akan membahayakan kesihatan kita. Contohnya, kabinet dengan ketahanan kelembaban yang lemah terdedah kepada bahan toksik atau bakteria; Kabinet yang tidak memenuhi syarat menggunakan cat dan formaldehid yang berlebihan di bahagian luarnya, secara langsung ia akan membahayakan kesihatan kita. Oleh kerana banyak barang di bilik mandi adalah barang penjagaan peribadi, ia secara tidak langsung akan rosak dan mempengaruhi kesihatan kita.

Ingin mengetahui lebih lanjut? PM kami sekarang! 📥
----------------------------
Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun dalam menghasilkan dan memasang #AluminiumKabinet serta #PintuElektrikAluminium untuk lebih daripada 5000 isi rumah! Kami mempunyai reka bentuk dan gaya pelbagai jenis!
Sekiranya anda ingin menukar kabinet aluminium, segera hubungi kami! 📩📞
.
Ingin mengetahui lebih lanjut?
1️⃣ Kunjungi showroom kami di Bukit Jalil.
2️⃣ Klik pautan di bawah untuk menghubungi kami melalui whatsApp, kami akan melayani anda secepat mungkin! 📲
👉 http://bit.ly/WhatsApp_WecoCabinet_1
👉 http://bit.ly/WhatsApp_WecoCabinet_2
.
Kabinet aluminium #Weco paling tahan lama serta mampu memenuhi keperluan anda!
Sama ada rumah baru atau rumah lama, kami pasti akan menggunakan kualiti terbaik, bagi mencapai hasil terbaik untuk anda!
.
#OnlyinWeco

View Full Post Here
https://www.facebook.com/WecoMalaysia/posts/1049994138869959