Call us today for enquiry: +60103711691

Ciri-ciri menarik #KitchenIsland ✨


Ciri-ciri menarik #KitchenIsland 

#PulauDapur sangat istimewa dan berfungsi. Ia telah menjadi trend baru dalam reka bentuk dalaman sejak beberapa tahun kebelakangan ini. Jom kita mengenali ciri-ciri menarik pulau dapur! 🌈

[Ciri-ciri Pulau Dapur]:

1️⃣ Memperbesarkan ruang visual
Reka bentuk pulau dapur tidak hanya menerobos batasan kawasan dan susun atur, tetapi juga mencapai kesan yang mampu menjadikan ruang kelihatan lebih luas.

2️⃣ Satu meja banyak fungsi
Selain berfungsi sebagai meja persiapan dapur, pulau dapur juga dapat diubah menjadi meja makan, ruang memasak, kabinet simpanan, bar, meja, meja kerja, dan lain-lain sesuai dengan keperluan anda sendiri.

3️⃣ Melanggar batas dan meningkatkan interaksi keluarga
Menyambungkan pelbagai ruang adalah ciri utama pulau dapur. Ia dapat menghubungkan ruang tamu, ruang makan dan dapur dengan berkesan, melemahkan ruang tertutup dan menjadi susun atur yang besar, sehingga meningkatkan interaksi dengan keluarga.

4️⃣ Sorotan ruang, dengan kesan visual yang indah
Terdapat pulau tengah di rumah, ia akan benar-benar menjadi tumpuan visual, selagi dirancang dan dijaga dengan baik, ia juga dapat menjadi elemen untuk memperindah rumah.

5️⃣ Buat penyimpanan dan tingkatkan kapasiti simpanan
Selain fungsi meja, ruang di bawah meja juga dapat digunakan untuk meningkatkan fungsi penyimpanan, seperti ketuhar gelombang mikro, peti sejuk kecil, atau laci perencanaan.

Ingin mengetahui lebih lanjut? PM kami sekarang! 📥
----------------------------
Kami mempunyai pengalaman selama 8 tahun dalam menghasilkan dan memasang #AluminiumKabinet serta #PintuElektrikAluminium untuk lebih daripada 5000 isi rumah! Kami mempunyai reka bentuk dan gaya pelbagai jenis!
Sekiranya anda ingin menukar kabinet aluminium, segera hubungi kami! 📩📞
.
Ingin mengetahui lebih lanjut?
1️⃣ Kunjungi showroom kami di Bukit Jalil.
2️⃣ Klik pautan di bawah untuk menghubungi kami melalui whatsApp, kami akan melayani anda secepat mungkin! 📲
👉 http://bit.ly/WhatsApp_WecoCabinet_1
👉 http://bit.ly/WhatsApp_WecoCabinet_2
.
Kabinet aluminium #Weco paling tahan lama serta mampu memenuhi keperluan anda!
Sama ada rumah baru atau rumah lama, kami pasti akan menggunakan kualiti terbaik, bagi mencapai hasil terbaik untuk anda!
.
#OnlyinWeco

View Full Post Here
https://www.facebook.com/WecoMalaysia/posts/1044758106060229